teisipäev, 28. juuli 2009

Banaani kohvimagustoit Annikale

TOIDU ISELOOMUSTUS:



Kuna Annika soovis retsepti, mille koostises oleks kohvi, kuid ma ise ei ole midagi kohviga teinud, siis küsisin toidublogi nimega Annuska köögis pidajalt luba tema retsepti kasutada. See on magustoidukaussidesse tehtav kihiline magustoit.



VAJA LÄHEB:


4 banaani

2 spl kanget kohvi (eelistasin lahustavat kohvi )

2-3 spl fariinisuhkurt
maitsestamata jogurtit

kergelt pruunistatud mandlilaaste



TEGEMISKÄIK:


3 banaani teha kahvliga pehmeks, segada kange kohviga.
Pool saadud segust jaotada nelja magustoidukausi põhja,valada peale natuke jogurtit, sinna peale veidi fariinisuhkrut.
Jätka kihtide tegemist, uuesti banaanisegu, jogurt ja fariinisuhkur. Viimane banaan jaotada ketastena pealmiseks kihiks. Kaunistada mandlilaastudega.



Retsepti autori arvates tuli maitsev magustoit, ise ma seda läbi teinud ei ole.
Retsepti autor kirjutas märkusena, et järgmine kord prooviks ta seda teha nii, et sulataks/kuumutaks pannil fariinisuhkru ja jätaks banaanid ketasteks, küpsetaks neid ehk mingil määral. Nii et otsustage ise, kuidas teete.

Ise ma pakuksin, et jogurti võiks asendada ka kohupiimakreemiga.

Kommentaare ei ole: