laupäev, 25. juuli 2009

Piima-aedviljasupp

VAJA LÄHEB:



kapsas

porgand

kartul

herned (külmutatud või värsked)

sool

piim

vesi



TEGEMISKÄIK:



Hakitud kapsas ja porganditükikesed panna vähese veega keema, mõne aja pärast lisada herned ja tükeldatud kartulid, maitsestada soolaga. Kui kõik on pehmed, lisada potti piim, nii et tuleks soovitud kogus suppi. Lasta keema tõusta ja ongi valmis.

1 kommentaar:

grey couch covers ütles ...

Hakitud kapsas ja porganditükikesed panna vähese veega keema, mõne aja pärast lisada herned ja tükeldatud kartulid, maitsestada soolaga. Kui kõik on pehmed, lisada potti piim, nii et tuleks soovitud kogus suppi. Lasta keema tõusta ja ongi valmis.
wholesale stitched salwar kameez ,
salwar suit piece wholesale ,